De specialist van Griekenland en Cyprus
   
 
 

 

Halkidiki  

 

  Danai Beach Resort *****  
 
Prachtig hotel, lid van de hotelketen" Small Luxury Hotels of the World", is gelegen dichtbij het dorpje van Nikiti op het schiereiland van Sithonia in Halkidiki. Dit hotel is gelegen aan zee en is omringd door één rijke vegetatie van dennen.

Het bezit 60 luxueuze kamers en suites die ieder één groot comfort en één verschillende stijl heeft : TV satellite, mini bar, brandkast, badkamer, wc, airconditioning... Er is één toeslag voor de kamers met uitzicht op zee. Sommige villa's hebben één privé zwembad en terrassen.

Er bestaat verschillende sportactiviteiten: tennis, gezondheidscentrum met sauna en jacuzzi, gymzaal. Gemeenschappelijke installaties zoals de restaurenten, de winkel, het paviljoen en het zwembad zijn ter uwe beschikking.


Prijs per persoon, 7 overnachtingen met ontbijt, vluchten, autoverhuur cat.A, taksen en BTW.
 

 

  Sani Beach ****
 

Groot hotelcomplex gelegen aan zee en op 9km van het dorpje van Saurai op net schiereiland van Kassandra in
Halkidiki.

Al de 485 kamers hebben één comfort van 4 sterren : TV satelliet, telefoon, radio, mini bar, brandcast, badkamer, wc, haardroger en airconditioning.

Het hotel is omringd door één grote tuin en heeft één lounge, restaurant, bar, snack bar, discotheek, poolside bar en zwembad. Verschillende activiteiten zijn aangeboden: tennis, minigolf, sportswater.Prijs per persoon, 7 overnachtingen met ontbijt, vluchten, autoverhuur cat.A, taksen en BTW.
 

 

  Pallini Beach Hotel ****
 

Mooi en modern hotel gelegen op de ni zandstrand van Kallithea op het schiereiland van Kassandra in Halkidiki.

Het bevat ongeveer 490 kamers en bungalows van standing die satelliet tv, radio, telefoon, koelkast, mini bar, badkamer met stortbad en wc, haardroger, safe, balkon of terras en airconditioning hebben.

Het hotel bezit sommige restaurants en bars, één taveerne, lounge, discotheek, pianobar, wasserij, speelzaal, winkel, infirmerie, conferentiezaal, binnenzwembad en een groot zwembad met zeewater en pierenbad voor de kinderen.

Een team van bezielende is ter uw beschikking en biedt u aan verschillende sportactiviteiten in het hotel zoals op het strand volleybal, basketbal, minigolf, tennis, tafeltennis, biljart paardrijden, zeil, waterskisport, jetski...Prijs per persoon, 7 overnachtingen met ontbijt, vluchten, autoverhuur cat.A, taksen en BTW.