De specialist van Griekenland en Cyprus
   
 
 
 


We zijn tevreden om u onze nieuwe website voor te stellen.
Ze zal uw nog deze jaar de mogelijkheid geven om aan alle uw verwachtingen te beantwoorden.
Als de specialist van GRIEKENLAND en CYPRUS, onze twee land en van Helleense beschaving, stellen wij ter uw beschikking onze totale kennis van deze streken. Alle voorgestelde producten in onze website wordt gekozen per ons om aan uw aanvraag te voldoen. Onze grootse zorg is het succes van uw vakantie. Het is alleen maar mogelijk als sommige belangrijke criteria zijn verplicht : de kwaliteit van de producten en de ligging van de accommodaties, de authenticiteit van de streken, de afwisseling van de producten en onze goede raden.

Dankzij de verworven ervaring van deze laatste jaren beroemd
KALIMERA zich op als de echte specialist van de "à la carte" verblijven.


De afwisseling van de programma's (verblijven. citytrips. rond- reis, fly & drive, autoverhuur, uitstapjes, zeilboten, cruizen en zeereizen) en accommodaties (hotels, studio's, appartementen, villa's) van onze website zal uw geven een kort overzicht van reizen die we voor u door Griekenland en het eiland van Cyprus kunnen realiseren. Het wil uw toelaten om specifieke streken van het vasteland en ziin talrijke eilanden te ontdek- ken.
Vanaf beroemde steden zoals Paphos, Limassol,Thessaloniki en Athene (waar zullen de Olympische Spelen in 2004 zullen plaats vinden), kunt u schilderachtige plaatsen doorlopen.

Aarzelen niet om uw reisagentschap in contact te komen die door de talrijke raden van KALIMERA zal u helpen om een kwaliteitsen op maat reis te organiseren.

KALOTAXIDI
GOEDE REIS