De specialist van Griekenland en Cyprus
   
 
 

 

Vluchten  

 

     
 


Het meestal van onze vluchten worden regelmatige luchtvaartmaatschappijen zoals "Olympic Airways" gedaan. Ze zal u toelaten om dagelijks en rechtstreeks de Griekse hoofdstad te bereiken. Vanuit Athene bestaan er verbindingen naar verschillende eilanden en andere streken van het Helleense vasteland. Zo zal u op een plaats kunnen aankomen waar uw verblijf zal beginnen en op het eind van uw reis uw terugkomst vanuit een andere plaats maken.
Bovendien zijn er 2 rechtstreekse en wekelijkse vluchten naar Thessaloniki vanuit Brussel. De nationale Griekse maatschappij stelt ook voor een dagelijkse vlucht via Athene naar de stad van Larnaka in Cyprus.
Nog betreffende het eiland van Cyprus combineert de Cypriotische maatschappij Cyprus Airways 2 rechtstreekse vluchten per week naar Paras en Larnaka.
We werken oak met andere luchtvaartmaatschappijen die Austrian Airlines en Virgin Express zijn. We hebben dele maatschappijen gekozen naar gelang van een brede keuze van voorgestelde bestemmingen maar oak want ze hebben een serieuze reputatie en een vluchtdienst van uitstekende kwaliteit.
De luchthaventaksen zijn in onze prijzen inbegrepen maar kunnen tach veranderen. De juiste belasting zal uitgerekend bij het uitgift van de reisbiljetten.


Alle passagieren moeten zich 90 minuten veer het vertrek bij het registratiekantoor van de luchtvaartmaatschappij vertonen. De volwassenen en de kinderen (behalve de babies) hebben ieder recht op 20 kg bagages en een handtas van standaarde afmeting die minder dan 5 kg weegt. Vluchtprijs voor een baby op aanvraag.
Babies hebben geen recht op een zetel in het vliegtuig.