De specialist van Griekenland en Cyprus
   
 
 

 

De rond-en zeereizen  

 

  Athene en de Cycladen  
 

Bettrefende de aangeboden hotels in alle onze rond en zeereizen, de namen zal u ter plaatse door onze lokale vertegenwoordigers gegeven worden (de catégorie van de hotels zal natuurlijk gerespecteerd worden). De kwaliteit van de hotels correspondeert met die van onze site maar ook met anderen die niet in de site zijn. Als u in één nauwkeurige hotel van onze brochure wilt verblijven zal één toeslag in het ogenblik van de boeking gevraagd kunnen worden. Al de transferten over land inbegrepen in onze site zijn helemaal geindividualiseerd en wordt vaak in taxi of privé auto gedaan. De overtochten tussen de eilanden wordt in ferry, hydrofoil of catamaran gedaan (behalve uitzondering). De aankomsturen en de doorgangsticketten wordt u ter plaats bij onze lokale correspondenten gegeven. Ze werken met betrouwbare maatschappijen en dus zullen ze proberen om u de beste dienstregelingen te boeken. Onze medewerking met dezelfde agenten op elke eilanden wij toelaat om beter uw transferten intra eilanden te coördineren.
 

 

  Zeereizen in de Sporaden
 

Deze zeereis zal u toelaten om rechtstreeks de Sporaden te bereiken. U zult ontdekken een schitterende natuur van eilanden zoals Skiathos, Skopelos, Alonissos of Skyros met hun indrukwekkende fauna en flora.

Skiathos - Skopelos - Alonissos - Skyros

DE SPORADEN, verspreid in de Egeische Zee, bestaan uit 4 belangrijkste eilanden (Skiathos, Skopelos, Alonissos en Skyros) en talrijke eilandjes. De natuur van deze streek met een zacht klimaat is intact gebleven ondanks de aankomst van meer en meer toeristen.
SKIATHOS, het dichts bij het Griekse vasteland en het meest toeristische, heeft een internationale beroemdheid dankzij de schoonheid van zijn belangkrijkste plaats, zijn nachtanimatie en zijn prachtige stranden van Koukounariès en van Lalaria.
SKOPELOS, het groenste en het meest bevolkte eiland van de Sporaden, is een mooi eilanddorpje met zljn wite huizen gebouwd in amfitheater coin zee en geheersde citer de overblij(sels van de Venitioanse Kastro van de «Ghissi» van de XIIIde eeuw.
ALONISSOS, deze die misschien het vaderland van Pelee (de vader van Achille) werd; is een ruim, droog, bergachtig, bosrijk en wilde eiland. Zijn hoodstad, PatitiriIl is een vriendelijk havendorpje en de roi plaats om het eiland te voet op de rug van een ezeltte of in kali te ontdekken. SKYROS, het grootste en het verste eiland von de Sporaden zich onderscheiden van de andere eilanden citer zijn authenticiteit en zijn cycladische karakter Zijn hoofdplaats, Chant, is gevoormd door kubische huizen gelegen op een steil helling dl het Klooster van Sint Georges van hetjaar 936. Skyros is beroemd voor zijn traditionele ambacht zijn volksbouwkunst, zijn kleine paorden von een oude ras en zijn talrijke zandstranden.


 

 

  Athene en de Saronische eilanden
 

Deze zeereizen zal u toelaten om de Griekse hoofdstad "Athene" en verschillende eilanden verspreid in de Cycladen en in de Saronische Golf in de Egeïsche Zee door te loppen. De veelvudige zeeverbindingen tussen de eilanden zullen u de mogelijkheden geven om op iedere eilanden te verblijven. U zult schilderachtige waterkanten en rustige plaatsen ontdekken die de rijkdom van de Griekse Geschiedenis bewijzen.

Egine - Poros - Hydra - Athene

Accomodatie voorzien in Athene en in de Saronische eilanden in hotels *** en ** sterren. Mogelijkheid om het eiland van Spetses in deze zeereizen zee te voegen. Het programma is als indicatie en kan veranderd zijn volgens de beschikbaarheid van de accommodaties en de dienstregelingen van de boottochten. Geen verplaatsingen in Hydra.


 

 

 

  Zeereizen in de Cycladen
 

DE ARCHIPEL VAN DE CYCLADEN bevat ongeveer dertig bevolkte eilanden en ieder eiland heeft zijn bijzonderheid: "Mykonos de Excentrieke" "Paros de Mooie", "Naxos de Culturele", "Santorini de Majestueuse", "Syros de Catholieke"; "Sifnos de Onbevlekte", "Milos de Rotsachtige" en "Amorgos het eiland van de Grote Blauwe". Deze rond en zeereizen zijn de mooiste manier om deze fascinerende eilanden te ontdekken.
U zal in vishavens aanleggen waar het blauw van de zee die met de witte huizen afsteekt. De dorpen gebouwd in cri op aride landschappen zijn nu nog bewoond door eilandbevolking die zijn tradities en gastvrij heeft geconserveerd. Het vertrek van de vlucht is gewoonlijk voorzien in Mykonos met een terugkomst van Santorini en vice versa. Echter bezit de meesten eilanden hun eigen luchthaven en het is gemakkelrjk voor u om anderen gewenste eilanden te combineren en om zijn zeereizen zichzelf te creéren.