De specialist van Griekenland en Cyprus
   
 
 

 

Autoverhuur, Fly & Drive  

 

  Autoverhuur  
 

Het onbegrensde kilometertal, een verzekering in wettelijkeaansprakelijkheid, een vezekering voor het verlaten van de schade bij ongevallen (C.D.W), een diefstalveaekering de vrije levering van de auto in de luchthavens en ook in de hotels buiten O8u30 en 10u30's morgens, de lokale taksen en de btw. De vereiste leeftijd voor de geleider is 21 par en hij moet vin nationaal rijkbewijs sinds tenminste 1 jaar bezitten. Een creditkaart is verplicht om de eisen risico in het geval van ongevallen te vezekeren. De types van de autos zijn aanwijzend. Het is mogelijk dat een andere merk van dezelfde categorie wordt geleverd. De verhuring is per 24 uur vanaf de ontvangst van de auto.

In Cyprus rijdt men links.


   

 

  Fly & Drive
 


Deze formule met de vluchten, accommodaties en Autoverhuur inbegrepen zal u toelaten om de meeste charmante streken van het eiland van Cyprus door te kruisen op uw eigen ritme. U zult met de lokale sfeer impregneren en oorspronkelijke plaatsen van cultuur, natuur en famiente te ontdekken. De erg goed wegennet zal u de mogellkheid geven om zijn hoofdstad « Nicosia>; zijn bergen van de Troodos berg; zijn culturele steden van Paphos, Limassol en Lamaka en ook de vissendorpjes van Ayia Napa en Protaros te bezoeken. Een kamer in hotels *** en **** sterren wordt voor u geboekt op iedere bestemurling.

Op zoek naar de eilande van Aphrodite.

1 ste DAG : vlucht naar Lanarka. Ontvangst van de auto. Mogelijkheid om in de beroemde Marina van deze badplaat's avonds te wandelen. Ovemachting in Lanarka.

2de DAG : ontbijt. Bezoek van de stad, de Sint Lazare kerk en Hala Sultant Tekési Moskee. Vertrekt naar de hoofdstad van Cyprus "Nicosia" of "Lefrosia" in Grieks. Bezoek te voet van de oude stad. Ovemachting in Nicosia

3de DAG : ontbijt. Mogelijkheid om historische monumenten zoals de aarrsbisdom en het Deur van Famagouste. ln de namiddag, richting naar deTroodos berg (hoogpunt 1951 m) door vin prachtige bossen. Ovemachting in de Troodos berg.

4de DAG : ontbijt. Bezoek van de streek van Pitrylia en de dorpjes van Louvaras, Agros, Palaichori en Kakopetria. Mogelijkheid om de befaamde Byzantijnse kloosters waarvan het meeste bekende «Kykkoo". Vertrekt naar Pafos. Avond in Kato Paphos in de jachthaven. Ovemachting in Pafos.

5de DAG : ontbijt. U kunt zijn beroemde mozaïeken, de Zuil van Sint Paul, het Theater van Odeon, de graftomben van de koningen en de middeleeuwse Fort. Overnachting in Pafos.

6de DAG : ontbijt. Richting naar de havenstad van Limassol door de befaamde Rots van Afrodite, "Petra tou Romiou" godin van de liefde en de schoonheid die als de geboorteplaats is beschouwd. Mogelijkheid om het kasteel van Kolossi, het sanctuarium van Apollon Hylates en het antieks Theater van Kourion te bezoeken. Overnachting in Limassol.

7de DAG : ontbijt. Bezoek van deze kosmopolitische stad en tenter van de vinicole. Industrie van het eiland. Terugkomst s'avond naar Larnaka de archeologische oord van Amathus. Overnachting in Larnaka.

8de DAG : ontbijt. Richting naar de luchthaven en afgifte van de verhuurde wagen. Terugvlucht naar Brussel of verlenging van uw verblijf in net eiland.


Prijs per persoon, 7 overnachtingen met ontbijt, rechtstreeksevluchten, luhthaventaksen en BTW - Lanarka (1 nacht) - Nicosie (1 nacht) - Troodos (1 nacht) - Paphos (2 nacht) - Limassol (1 nacht) - Lanarka (1 nacht). De autovorhuur is niet inbegrepen in de prijs (zie hier boven).